Hibaüzenet

  • Notice: Undefined property: stdClass::$comment_count comment_node_page_additions() függvényben (/home/okekonyvklub/public_html/modules/comment/comment.module 728 sor).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference eval() függvényben (/home/okekonyvklub/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 4 sor).

1. Akkor ez a könyvklub is valami MLM-es dolog?

Nem, nem és nem!!! Több különbség is van.

Először: az MLM-nél valamilyen, az átlagember számára sokszor ismeretlen, boltban nem kapható terméket kell megismertetni az ismerősökkel, itt pedig mindenki által ismert terméket, könyveket lehet vásárolni, amit az emberek egyébként is megvesznek. Mi csak azt mondjuk, vegyék meg nálunk ezeket a könyveket.

Másodszor: az MLM cégeknél az említett termékek sok esetben a boltokban kapható, hasonló termékekhez képest többszörös áron kaphatók, ez nálunk, a könyvek esetében természetesen nincs így.  

Harmadszor: az MLM cégeknél sok esetben havi akár több tízezer Ft-os vásárlást kell megejteni, hogy a tagság megmaradjon, nálunk viszont nem. A kedvezményes vásárlás lehetőségét minden klubtagunk folyamatosan megkapja, de ha havonta vásárol egy könyvet magának vagy bárki másnak, akkor extra kedvezményt is kap.

Negyedszer: MLM cégeknél azzal érvelnek, hogy milliókat lehet keresni, de a valóság az, hogy nagyon kevesen tudnak ilyen összegeket hazavinni, és a „sor végén állók” szinte semmit sem keresnek. Mi nem ígérjük azt, hogy nálunk milliókat lehet keresni, de azt igen, hogy ha valaki egy kicsit foglalkozik ezzel, akkor akár egy elfogadható összeget is hazavihet havonta. Ráadásul nálunk mindenki az úgynevezett piramis csúcsán lehet, hiszen amikor belép, nem a kétszázadik lesz egy láncban, hanem az ötödik, viszont az utána csatlakozóhoz képest az első.

Ötödször: Az MLM cégeknél a kapható pontok/kedvezmények rendszere, tehát a pénzkereset sok esetben teljesen átláthatatlan, kiszámíthatatlan, és rengeteg tényezőtől függ. Nálunk roppant egyszerű és könnyen áttekinthető a rendszer. Minden vásárlás összegéből egy-egy százalékot kapnak az arra jogosultak.

 

2. Felmegyek az oldalra, és nem látom a Saját adataim fület meg a Klubzóna fület. Miért?

Vagy árulás történt…vagy elfelejtettél bejelentkezni. (Valószínűleg az utóbbi)

 

3. Van valahol lehetőség a könyvek személyes átvételére?

Köszönjük a kérdést, dolgozunk rajta.

 

4. Cég is lehet a Könyvklub tagja?

Természetesen, miért is ne, hiszen egy cégnél még egyszerűbb a havi 1 db könyv vásárlásának megoldása.

 

5. Kell vállalkozói igazolvány ahhoz, hogy a Könyvklub tagjaként pénzt vehessek fel az összegyűlt pontok helyett?

Természetesen nem kell vállalkozói igazolvány. Amikor összegyűlik a megfelelő pontmennyiség, akkor az adott Klubtaggal szerződést köt az OKÉ Könyvklub-ot üzemeltető cég.