Hibaüzenet

  • Notice: Undefined property: stdClass::$comment_count comment_node_page_additions() függvényben (/home/okekonyvklub/public_html/modules/comment/comment.module 728 sor).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference eval() függvényben (/home/okekonyvklub/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 4 sor).

 

Klubszabályzat

Klubtagság létrejötte

A klubtagság a regisztrációt és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadását követően, az első könyv megvásárlásával jön létre.Ezt követően a Klubtag kedvezményesen tud vásárolni az OKÉ Könyvklub kínálatában szereplő könyvek (illetve a későbbiekben egyéb termékek) közül, továbbá pontokat gyűjthet az általa meghívott, és beregisztrált Klubtagok vásárlásai után a következő módon.

A Klubtag az általa meghívott új Klubtagok vásárlásai után minden könyv vételi árának 1%-át kapja meg pontok formájában (1pont=1FT), illetve az általa meghívott Klubtagok által meghívott Klubtagok vásárlásai után is egészen a harmadik szintig lefelé.

Példa: Klubtag 10 új Klubtagot hív meg, azok is tízet-tízet, és így tovább.

3.000Ft-os könyvárral számolva egy Klubtag vásárlása után 30 pont kerül a Klubtag ponszámlájára, tehát amennyiben az összes beregisztrált Klubtag vásárolt egy adott hónapban, akkor a Klubtag részére jóváírandó pontok az alatta lévők után:

1 szint:    300 Pont

2 szint:  3.000 Pont

3 szint: 30.000 Pont 

 

Mivel a fenti számítás egy példa, így a Klubtag alá beregisztrált Klubtagok száma, illetve az általuk vásárolt könyvek ára jelentősen módosíthatja az  egyes színteken megjelenő pontok számát.

 Az új klubtag a regisztrációt követően be tud lépni a KLUBZÓNA területére, és bármikor nyomon követheti az általa meghívott klubtagok névsorát, láthatja vásárlásaik összegét, illetve leolvashatja a vásárlások következtében részére elkülönített pontösszeget. Ezt az összeget a klubtag a legjobb belátása szerint felhasználhatja akár újabb könyv vásárlásához, de akár a kifizetését is kérheti (1 pont mindig 1 Ft értéknek felel meg).

Új könyv vásárlására akkor használható fel a pontösszeg, amikor elérte a klubtag által megvásárolni kívánt új könyv kedvezményes árát. Ilyenkor a könyv árától függetlenül csupán 100 Ft-ot kell kifizetni a könyvért, az összeg további részét pontokban lehet fizetni, és 100 pont továbbra is marad a pontszámlán.

Példa:  2.400  pont van a pontszámlánkon,

egy  2.400  Ft értékű könyvet szeretnénk megvásárolni,

100 Ft-ot kell pénzben kifizetni,

2.300 pont levonásra kerül, és

100 pont megmarad a pontszámlánkon.

Pénzre történő átváltásra, illetve kifizetésre akkortól van lehetőség, amikor a pontszámlán lévő összeg elérte a 20.000-t.

Azt követően, hogy a klubtag pontszámláján elkülönített pontösszeg eléri a 20.000-es határt, a klubtag bármikor nyilatkozhat úgy, hogy a pontszámláján a továbbiakban felgyülemlő összeget nem könyvek vásárlására kívánja fordítani, hanem pénz formájában fel kívánja venni. Ebben az esetben a klub erre vonatkozóan szerződést köt a klubtaggal, és a pénzt az általa megadott számlára átutalja. Ezt követően az egyes átutalások akkor lehetségesek, ha a klubtag részére elkülönített összeg legalább a 20.000 Ft-ot eléri.

A klubtag nemcsak az általa meghívott klubtagok vásárlásai után kap pénzt, hanem az általa meghívottak által, valamint az azok által meghívottak után és így tovább, egészen a harmadik szintig lefelé.

 

 

2. A klubtagság megszűnése:

Részletesen lásd az Általános Szerződési Feltételekben.

3. Adatvédelem:

Részletesen lásd az Általános Szerződési Feltételekben.

4. Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadása:

Az ÁSZF elfogadásával a klubtag hozzájárul ahhoz, hogy a klub hírlevelekben tájékoztassa az aktuális újdonságokról, illetve a működésével kapcsolatos akciókról.