Hibaüzenet

  • Notice: Undefined property: stdClass::$comment_count comment_node_page_additions() függvényben (/home/okekonyvklub/public_html/modules/comment/comment.module 728 sor).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference eval() függvényben (/home/okekonyvklub/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 4 sor).

Kedves Látogató/Klubtag!

Szeretettel köszöntünk az OKÉ KÖNYVKLUB honlapján.  A szlogenünk nem tévedés. Az OKÉ KÖNYVKLUB egy olyan, teljesen újszerű kezdeményezés, amellyel nemcsak kedvezményesen vásárolhatsz, de akár  pénzt is kereshetsz. Mindenképpen számítunk Rád, mint vásárlóra, és mint olyasvalakire, aki az olvasás mellett szívesen jut plusz bevételhez.

Az ötletgazda és alapító tag Sebestyén Elemér, írói álnevén ANTHONY GREY, Magyarország egyik legkedveltebb krimiírója.  Az elmúlt két évtizedben különböző álneveken 19 könyve, valamint közel 100 novellája jelent meg. Jelenleg a BORS magazin extra ötperces krimi rovatát jegyzi. Fordítóként és forgatókönyvíróként is tevékenykedett már, Segítség! Megnősültem! című humoros könyvéből színpadi mű készült, amely a Thália színház Mikroszínpadán látható Pindroch Csaba előadásában. Ő, mint az egyik alapító tag, kellően hiteles ahhoz, hogy nyugodt szívvel csatlakozhass ehhez a remek Klubhoz. Látogass el a honlapjára:   www.anthonygrey.hu

Ami pedig az OKÉ KÖNYVKLUB működését illeti: nem csodát kínálunk, csak azt, hogy a bevételünk egy részét Neked adjuk, vagyis a hozzánk befolyt pénzt részben felosztjuk a klubtagjaink között.  Jól hangzik? Reméljük igen. A módszer pedig roppant egyszerű: Ha nálunk vásárolsz, először is kedvezményt kapsz a könyvek bolti árából, tehát ezzel már mindenképpen nyersz. Az igazi nyereséged azonban nem innen kacsintgat Feléd. A Klub lényege: ha bármelyik ismerősödet, rokonodat, kollégádat, barátodat meghívod ebbe a klubba, akkor az ő vásárlása után is pénzt érő pontokat kapsz. Reméljük, ez már érdekesen hangzik.

A történet ott válik érdekessé, hogy minden ismerősöd mindegyik ismerősének vásárlása után is pénzt érő pontokat kaphatsz meg az ő összes ismerősének a vásárlása után is, három szintig lefelé. Az ismerősöd vásárlása után 1%-ot, az ő ismerőseinek vásárlása után is 1,%-ot, és a következő csoport után is. Hadd mutassunk egy példát, amelynél 3.000 Ft-os könyvárral számolunk, ami teljesen átlagos könyvárnak mondható.

Legelső lépésként a 3.000 Ft-os árból kapsz, mondjuk 20% kedvezményt, ami 600 Ft azonnali megtakarítás.

Ez azonban csak a kezdet. Tegyük fel ugyanis, hogy Te tíz ismerőst hívsz meg a Klubba, ők pedig fejenként szintén tízet és így tovább három szintig lefelé.

Az alábbiakban az új klubtagok által generált bevétel látható:

1. szint: 10 fő × 3.000 Ft × 1% = 300 Ft (Ez aprópénz, igaz? De nézzük csak, mi történik, ha az általad meghívott tíz ismerős is meghív fejenként tíz embert)

2. szint: 10 × 10 fő × 3.000 Ft × 1% = 3.000 Ft (Ha ez havonta ismétlődik, akkor Te minden hónapban egy könyvet máris ingyen tudsz megvásárolni. Ez persze még mindig nem eget rengető dolog… de nézzük csak tovább)

3. szint: 10 × 10 × 10 × fő × 3.000 Ft × 1% = 30.000 Ft (Ez már nem annyira rossz, és akár minden hónapban megismétlődhet)

A lehetőség  bárki számára fennáll, aki szereti a könyveket, és hajlandó ezt a lehetőséget megosztani az ismerőseivel, barátaival, munkatársaival, családtagjaival stb.

Ahhoz, hogy ez Neked is sikerüljön, mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz nálunk, majd nálunk vásárolsz könyvet kedvezményesen , és az ismerőseidnek is elmondod ezt a lehetőséget személyesen, telefonon vagy akár a neten például valamelyik közösségi hálón.

Ezen a Klubtagságon semmit sem veszíthetsz, hiszen a legrosszabb, ami Veled történhet, hogy kedvezményesen veszel havonta egy könyvet. Tegyél egy próbát, hidd el, megéri!

Ez a klubtagság nem ígér csodát, de azt igen, hogy gyakorlatilag befektetés és kockázat nélkül részese lehess egy nagy kalandnak, amin semmit sem veszíthetsz, de akár sokat is nyerhetsz.

 

Regisztrálj tehát bátran, vásárolj kedvezményesen, a továbbiakban pedig élvezd a klubtagság nyújtotta kedvezményeket. Mindehhez jó egészséget és kellő lendületet kíván az OKÉ KÖNYVKLUB csapata!