Hibaüzenet

  • Notice: Undefined property: stdClass::$comment_count comment_node_page_additions() függvényben (/home/okekonyvklub/public_html/modules/comment/comment.module 728 sor).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference eval() függvényben (/home/okekonyvklub/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 4 sor).

Szállítási feltételek, határidők

Az OKÉ Könyvklub által forgalmazott, termékek futárral történő házhoz szállítási határideje általában 3-5 munkanap, ez az idő azonban hosszabb lehet bizonyos, a könyvkereskedelmet érintő kiemelt időszakokban, különösen a Karácsonyt megelőző vásárlási időszak.

HÁZHOZ KÉZBESÍTÉS

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Szállítási díjak:
Házhoz kézbesítés utánvéttel: 1.230 Ft/csomag

Házhoz kézbesítés kártyás fizetéssel vagy átutalással: 920 Ft/csomag

Átvétel megbízotton keresztül: 0 Ft/csomag!  

Az Átvétel a megbízotton keresztül szállítási mód azt jelenti, hogy a klubtag az OKÉ Könyvklubban megrendelt könyvhöz egy általa megbízott személy - például az őt meghívó Klubtag  - közreműködésével, 0 Ft szállítási költséggel jusson hozzá. Ez az opció csak az adott könyv(ek) vételárának előre utalással történő kiegyenlítése esetén lehetséges. Ebben az esetben a Klubtagnak a szállítási módoknál az Átvétel a megbízotton keresztül módot kell kijelelönie, illetve a Megjegyzés a rendeléshez rovatba  a Megbízott nevét kell beírnia.

Ezt követően a Megbízott a Klub képviselőjével egyeztetett időpontban és helyen át tudja venni a könyvet, az átvételt pedig az aláírásával tudja igazolni.

Az Átvétel a megbízotton keresztül rendelési mód esetében a könyv Klubtag és Megbízott közötti átadás-átvételének felelőssége a Klubtagot és a Megbízottat terheli, azért a Klub semmilyen felelősséget nem vállal.


KÉZBESÍTÉS POSTÁN MARADÓKÉNT VAGY MOL POSTAPONTRA

Az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 5 munkanap.

Szállítási díjak:
Postán maradó csomag kártyás fizetéssel vagy átutalással:  810 Ft/csomag
MOL Postapontra kártyás fizetéssel vagy átutalással: 900 Ft/csomag


TERMÉKGARANCIA

A megrendelt könyvekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa az OKÉ Könyvklubot. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: - elsősorban kicseréljük - ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) az KönyvesZóna Kft-t terhelik.